Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 24. 01. 2018. | Komentara: 0

Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Republike Srbije Nenad Čanak predstavio je danas makedonskom potpredsedniku Vlade zaduženom za evropska pitanja Bujaru Osmaniju doprinos koji Odbor daje procesu evropskih integracija Srbije. 
 
LSV 

Čanak je istakao da je Srbija za prethodne tri godine otvorila 12 poglavlja u pregovaračkom procesu sa EU, što predstavlja zaslugu, ne samo ove, već i svih prethodnih vlada. On je posebno naglasio čvrstu opredeljenost Srbije po pitanju evropskih integracija, bez obzira na sve izazove i probleme sa kojima se EU danas suočava, kao i privrženost Srbije saradnji u regionu.

U razgovoru u kome su učestvovali i drugi članovi Odbora bilo je reči o podršci reformskim procesima u Makedoniji, unapređenju saradnje dveju zemalja, poboljšanju međususedskih odnosa u regionu i drugo.

 (BILSV, 24.01.2018)




Događaji | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 1

Ukinuti slavu Novog Sada

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine dostavila je predsedniku Skupštine grada  predlog da se dnevni red naredne sednice gradskog parlamenta dopuni sa tačkom o ukidanju slave Grada Novog Sada.
Događaji | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

Prvi priključci za kanalizaciju u Kaću

KAĆ - Prvo domaćinstvo u Kaću povezano je na kanalizaciju, čime je i zvanično, nakon trogodišnjih radova, počelo priključenje kuća na novoizgrađenu sekundarnu kanalizacionu mrežu u ovom naselju.
Događaji | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

Predstavljen novi dispečerski centar hitne pomoći

NOVI SAD - Novi dispečerski centar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć predstavljen je danas u ovoj ustanovi i on bi trebalo da unapredi rad službe hitne pomoći. Modernizovan centar skraćuje vreme odziva hitne službe, trijaže pacijenta, smanji mogućnost greške pri unosu relevantnih podataka, smanji potrebno vreme lociranja slobodnog vozila i vreme za odlazak vozila na teren.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook