Pokrajina pomogla Kajak kanu savez Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 21. 05. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomogla Kajak kanu savez Vojvodine

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu i predsednik Kajak kanu saveza Vojvodine Bora Sibinkić uručili su juče ugovore o donaciji specijalnih trenažera za klubove Kajak kanu saveza Vojvodine.

LSV

Reč je o trenažerima najnovijih generacija, vrednih približno četiri miliona dinara, koji su dobijeni na preporuku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu kroz program Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj, a podržanom od strane Vlade AP Vojvodine i Direkcije za robne rezerve Vojvodine.
– S obzirom da je kajak grana sporta koju je resorni sekretarijat prepoznao kao sportsku granu od posebnog značaja na teritoriji Vojvodine, s tim u vezi je naša radost još veća kada smo čuli da će vaš savez dobiti dvadeset novih trenažera koje će klubovi vašeg saveza moći da koriste – rekla je tom prilikom sekretaraka Čobanu. Predsednik Kajak kanu saveza Vojvodine Bora Sibinkić i izrazio svoje zadovoljstvo novom opremom, dodajući da je reč o velikoj stvari za taj sport koja bi trebalo da napravi pomak u organizaciji treninga.

(BILSV, 21. 05. 2013.)



Događaji | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Hladnjača do kraja meseca

NOVI SAD - Montnranje rashladne i stalažne tehnike u hladnjači na Najlon pijaci napreduje iz dana u dan. Mada je rok za završetak radova 10. decembar, ukoliko ne bude snega, poljoprivredna roba će se moći skladištiti najverovatnije već krajem ovog meseca, najavio je za Dnevnik direktor JKP Tržnica Dušan Bajić.
Događaji | Ponedeljak, 14. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležena 20-godišnjica rada Savetovališta za brak i porodicu

NOVI SAD - Svečana akademija, povodom 20 godina rada Savetovališta za brak i porodicu Centra za socijalni rad održana je danas i na njoj su predstavljeni rezlutati rada Savetovališta.
Događaji | Ponedeljak, 14. 11. 2011. | Komentara: 0

Marton: Veliki značaj socijalnog pristupa rešavanja problema

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je za emisiju "Politikon" zrenjaninske KTV televizije da, u poslednjih stotinak godina, od kada postoji ideja demokratske levice, socijalni pristup rešavanju problema u državi ima veliki značaj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook