Edita Benedikt Racić predsednica Foruma žena LSV Sombor

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 04. 05. 2015. | Komentara: 0

Edita Benedikt Racić predsednica Foruma žena LSV Sombor

SOMBOR – Na Skupštini Foruma žena LSV Sombor, održanoj 30. aprila, za predsednicu GrO FŽ LSV Sombor izabrana je Edita Benedikt Racić. Za koordinatorku za akcije somborskog odbora FŽ izabrana je Mirjana Šuljagić, za koordinatorku za komunikacije Sanja Stojačić, a Eva Čuljak i Biljana Bovan su nove članice Koordinacionog tima.

LSV

Ligašice iz Sombora podržale su kandidaturu Nataše Terbec za predsednicu i kandidature Marke Latas i Milene Popović Subić za potpredsednice Foruma žena LSV. Za članicu stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložena je Barbara Čuvardić. Skupštini je prisustvovala aktuelna potpredsednica i kandidatkinja za predsednicu Foruma žena LSV Nataša Terbec, kao i  predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.

(BILSV, 04. 05. 2015)




Forum žena LSV | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas kod Riblje pijace u Novom sadu akciju "Žene mogu sve", kako bi građane podsetio na položaj žena u Novom Sadu i Vojvodini.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Forum žena LSV Zrenjanin uručio donaciju samohranoj majci

ZRENJANIN - Gradska organizacija Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, posetila je tokom vikenda, povodom Međunarodnog dana deteta, samohranu majku koja živi sa dvema maloletnim ćerkama, od kojih je jedna tromesečna beba, i uručila joj donaciju u odeći, obući i sredstvima za higijenu.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Sportski dan za zdravlje žena

ZRENJANIN - Članice Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin u subotu, 28. maja, bile su domaćice petog po redu Sportskog dana. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji kojom aktivistkinje svih gradskih i mesnih odbora Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležavaju Međunarodni dan akcije za žensko zdravlje i reproduktivno pravo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook