Miholjka Matić predsednica Foruma žena LSV Žabalj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 30. 05. 2014. | Komentara: 0

Miholjka Matić predsednica Foruma žena LSV Žabalj

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj jednoglasnom podrškom za predsednicu je izabrana  MIholjka Matić, a za članicu predsedništva Vesna Stjepanović.

LSV

Matićeva je zahvalila na ukazanom poverenju i istakla da je Forum žena LSV ozbiljna armija prema kojoj svakako treba imati respekta.

Za članicu stalnog sastava Skupštine Foruma žena LSV izabrana je Svetlana Boškov, kao i delegatkinje za Kongres Foruma zena - Zorka Božin, Anna Dudaš i Dušica Lukić. Delegatkinje su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena LSV, kao i kandidature za potpredsednice Nataše Terbec, Marke Latas I Ankice Dostanić.

Skupštini su prisustvovali i predsednik OO LSV Žabalj Jovan Panić, generalana sekretarka  Foruma žena Jelena Šikman, kao i predsednici mesnih odbora Žabalj, Gospođinci, Čurug i pomoćnik predsednika Opstine Žabalj Vitomir Lisica.

(BILSV, 30.05.2014)



Forum žena LSV | Četvrtak, 24. 11. 2016. | Komentara: 0

Ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike

Da bi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici zaista mogao da posluži u borbi protiv porodičnog nasilja, neophodno je prevashodno ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike. Isto tako, jako je važno voditi preciznu i trajnu kako policijsku, tako i evidenciju svih drugih nadležnih službi, što trenutno nije slučaj.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 09. 2016. | Komentara: 0

Prvi zadatak - iskoreniti nepismenost

NOVI SAD – Gradski odbor Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad saopštio je danas povodom Međunarodnog dana pismenosti da veliki procenat nepismenih žena u ogromnoj meri utiče na njihov loš položaj u društvu.
Forum žena LSV | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Liste čekanja u zdravstvu su nedopustive

ŽABALJ / SOMBOR - Osnovaćemo Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje kao zasebno pravno lice, a uplaćeni doprinosi za obavezno zdravstveno osiguranje biće izvorni prihodi tog fonda. Takvo rešenje garantovaće značajno kvalitetnije zdravstvene usluge u Vojvodini, izjavila je danas članica Skupštine Foruma žena LSV i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini opštine Žabalj Svetlana Boškov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook