Novo rukovodstvo FŽ LSV Bačka Topola

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 05. 05. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo FŽ LSV Bačka Topola

BAČKA TOPOLA – Za predsednicu Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola izabrana je Ibolja Palušek. Na redovnoj godišnjoj skupštini bačkotopolskog odbora FŽ LSV za koordinatorku za akcije je izabrana Marta Laličić, za koordinatorku za komunikacije Ester Bodor, a za članice koordinacionog tima Marija Zivlak i Ilona Zakar.

LSV

Ibolja Palušek je podnela godišnji izveštaj o radu, dogovorene su buduće aktivnosti i akcije Foruma žena LSV Bačka Topola. Jednoglasno su podržane kandidature za predsednicu FŽ LSV Nataše Terbec i potpredsednice Marke Latas i Milene Popović Subić. Za članicu stalnog sastava Skupštine FŽ LSV je predložena Marta Laličić , a za članicu Predsedništva FŽ LSV Ela Štraub.

(BILSV, 05.05.2015)




Forum žena LSV | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas kod Riblje pijace u Novom sadu akciju "Žene mogu sve", kako bi građane podsetio na položaj žena u Novom Sadu i Vojvodini.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Forum žena LSV Zrenjanin uručio donaciju samohranoj majci

ZRENJANIN - Gradska organizacija Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, posetila je tokom vikenda, povodom Međunarodnog dana deteta, samohranu majku koja živi sa dvema maloletnim ćerkama, od kojih je jedna tromesečna beba, i uručila joj donaciju u odeći, obući i sredstvima za higijenu.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Sportski dan za zdravlje žena

ZRENJANIN - Članice Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin u subotu, 28. maja, bile su domaćice petog po redu Sportskog dana. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji kojom aktivistkinje svih gradskih i mesnih odbora Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležavaju Međunarodni dan akcije za žensko zdravlje i reproduktivno pravo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook