Pomoć za najugroženije porodice u Kovačici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 13. 08. 2013. | Komentara: 0

Pomoć za najugroženije porodice u Kovačici

KOVAČICA – Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kovačici je, povodom 9. avgusta, Svetskog dana siromašnih osoba, organizovao humanitarnu akciju prikupljanja odeće i obuće.

LSV

Akcija je trajala od 31. jula do 8. avgusta, a svi prikupljeni odevni predmeti juče su predati ispostavi Crvenog Krsta u opštini Kovačica i oni će, prema rečima predsednice FŽ OO LSV Kovačica Marine Paluške, u dogovoru sa Centrom za socijalni rad, biti podeljeni najugroženijim porodicama.

Ligaši u Kovačici zahvalili su se svim članovima, simpatizerima i građanima uz čiju pomoć je prikupljena velika količina odeće i obuće, ističući da je ova opština još jednom pokazala da je, uprkos lošoj materijalnoj situaciji, sredina u kojoj žive građani poznati po humanosti.

(BILSV, 13.08.2013)



Forum žena LSV | Ponedeljak, 07. 03. 2016. | Komentara: 0

I dalje nisu potpuno ostvarena prava žena u Republici Srbiji

Novi Sad, 07. mart - Forum žena LSV upozorava na to da i posle stotinu godina prava žena u našem društvu i dalje nisu potpuno ostvarena.
Forum žena LSV | Nedelja, 06. 03. 2016. | Komentara: 0

Nema dovoljno žena na mestima odlučivanja

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana žena, zrenjaninske ligašice podsetile su svoje sugrađanke na značaj 8. marta i pitanja koja se tiču položaja žena. Predsednica Foruma žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, Ankica Dostanić, navela je da položaj žena nije zatvoren „okvir“, neki zabran, niti usputna tema za raspravu, jer život žena prožima celokupnu stvarnost.
Forum žena LSV | Subota, 05. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV će poštovani principe rodne ravnopravnosti

NOVI SAD - Na predlog Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine, predsednik LSV Nenad Čanak potpisao je Inicijativu „Za ravnopravno učešće žena u odlučivanju“ Akademije ženskog liderstva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook