Ženski pokret juče, danas, sutra

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Ženski pokret juče, danas, sutra

NOVI SAD – Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine održao je u utorak, 5. marta 2019. godine, druženje kojim otpočinje seriju tribina na različite teme.

LSV

Po rečima Milene Popović Subić, poverenice Foruma žena LSV, ovakvi susreti bi trebalo da postanu tradicionalni i da se žene okupljaju svakog prvog utorka u mesecu i razgovaraju na aktuelne teme.

Na sinoćnom okupljanju govorilo se o ženskom pokretu, njegovom značaju i razvoju, kao i značaju 8. marta, Međunarodnog dana žena, ali i poziciji žene u društvu danas. Uvodničarka je bila Maja Sedlarević, magistarka rodnih studija Univerziteta u Novom Sadu.

Zajednička ocena članica Foruma žena LSV jeste da je položaj žena, iako u mnogim oblastima unapređen, i dalje nezavidan i da i dalje moraju da se bore za svoja prava i da dokažu koliko mogu, žele i vrede.



Forum žena LSV | Utorak, 13. 08. 2013. | Komentara: 0

Pomoć za najugroženije porodice u Kovačici

KOVAČICA – Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kovačici je, povodom 9. avgusta, Svetskog dana siromašnih osoba, organizovao humanitarnu akciju prikupljanja odeće i obuće.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 08. 2013. | Komentara: 0

Počela serija predavanja u organizaciji FŽ LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Predsednica Foruma žena Gradskog odbora LSV Zrenjanin Ankica Dostanić i predsednik Omladine LSV i trener Centra za edukaciju LSV Nenad Mišković održali su predavanja na temu odnosa sa javnošću, analize konfliktnih odnosa i tranzicione pravde u Srbiji.
Forum žena LSV | Subota, 22. 06. 2013. | Komentara: 0

Đurđina Jerinkić nova predsednica Foruma žena LSV

NOVI SAD - Nova predsednica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine je Đurđina Jerinkić, a potpredsednice su Sandra Ristić (Banat) i Ana Kandić (Bačka), dok će potpredsednica iz Srema biti izabrana naknadno, odlučeno je na današnjem, prvom redovnom kongresu FŽ LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook