Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Govori | Četvrtak, 12. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da ligaši nisu članovi Odbora za poljoprivredu Skupštine AP Vojvodine. Replicirajući poslaniku većine koji je zamerio na neaktivnost članova Odbora iz redova LSV, ona je napomenula da bi poslanici Lige, da su članovi Odbora, bili najaktivniji u ovom skupštinskom telu AP Vojvodine.

lsv

- Na našu veliku žalost, LSV nema člana Odbora za poljoprivredu. Na dve sednice ovog skupštinskog odbora, kao ovlašćeni predlagač ove naše inicijative, bio je poslanik Saša Šućurović. Na prvoj sednici, koja je bila početkom septembra, dao je konstruktivne predloge i učestvovao u diskusiji. To mogu da potvrde članovi Odbora i sam pokrajinski sekretar. I na sednici je bio juče kada je i obrazlagao našu inicijativu. Znači, prosto istine radi, mi nažalost nemamo člana Odbora za poljoprivredu, a da ga imamo sigurna sam da bi bio jedan od najaktivnijih članova – ukazala je Maja Sedlarević.

(BILSV, 12.10.2017)



Govori | Petak, 11. 12. 2015. | Komentara: 0

Odlaganju i recikliranju otpada posvetiti više pažnje

NOVI SAD – Komentarišući Izveštaj o ostvarenju Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine za 2014. godinu, pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nataša Lalić je ukazala da je potrebno više pažnje posvetiti recikliranju i skladištenju otpada. 
Govori | Petak, 11. 12. 2015. | Komentara: 0

Podrška ostvarenju Regionalnog prostornog plana APV

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržala je danas u Skupštini AP Vojvodine Izveštaj o ostvarenju Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine za 2014. godinu, a tokom rasprave poslanica LSV mr Maja Sedlarević ukazala je na izuzetan značaj ovog dokumenta, iznoseći pri tom i zamerke i predloge za poboljšanje narednog izveštaja. U nastavku možete pročitati transkript njenog govora:
Govori | Petak, 04. 12. 2015. | Komentara: 0

Ministarka, povucite zakon napravićete veliku štetu

BEOGRAD – Na današnjem sastanku šefova poslaničkih klubova sa ministarkom poljoprivrede Snežanom Bogosavljević Bošković, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV Nenad Čanak ocenio da je očigledna želja da se zakon u ovom obliku „progura“ i upozorio da će to dovesti do velikih problema u Srbiji. Transkrip njegovog govora pročitajte  nastavku: 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook