Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 11. 2018. | Komentara: 0

Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

Novi Sad, 11. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Vojvodini.

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Poslednji primeri prolaska voza uz podignutu rampu zabeleženi su u zrenjaninskom naselju 4. jul.

LSV

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo kako se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. 

Da li je potrebno da neko pogine da bi nadležni iz „Infrastruktura železnice Srbije“ reagovali?

Iz ovog državnog preduzeća stižu informacije da je svih 2.138 pružnih prelaza obezbeđeno. Na koji način? Slično ovom primeru u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Reagujte dok ne bude kasno! 

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
mr Dejan Čapo



Izjave | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

Vlast sprovodi program za koji nema opoziciju

NOVI SAD – Sadašnja vlast u Srbiji sprovodi program za koji nema opoziciju, zbog čega joj je lako da vlada i ponaša se svemoćno, ali videćemo dokle će to dovesti, ocenio je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Odbori LSV | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

Fotelje umesto programa i ideologije

PANČEVO – Događaji koji su se desili u u četvrtak na sednici skupštine grada označavaju još samo jedan poraz svih Pančevaca i Pančevki, označava još jednu političku ujdurmu, nepoštenje i stvaraju negativnu sliku o političarima zbog čega građani imaju takav stav o politici uopšte, istakao je danas portparol Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, Vladan Keljević.
Odbori LSV | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

U Zrenjaninu vladajuća koalicija na izdisaju

ZRENJANIN – Poslednja sednica zrenjaninske skupštine dokazala da je vladajuća koalicija sve nestabilnija i nesigurnija u opravdanost načina na koji lokalna samouprava funkcioniše, i sve je očiglednije da je ta koalicija na izdisaju i da je ovakvo stanje neodrživo, ocenio je danas odbornik LSV u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook