Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.

Branislav Bogaroški

Međutim, Bogaroški je juče ipak podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini AP Vojvodine.

- Zadržao sam ipak samo mesto direktora JGSP jer sam shvatio da ne želim da budem jedini poslanik u Skupštini Vojvodine koji će obavljati dve funkcije - objasnio je Bogaroški.

(BILSV, 22.09.2011.)



Iz medija | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

Kampanja je ogovaračka, pa poene skupljaju opasne snage

NOVI SAD - Uprkos oceni analitičara da je aktuelna predizborna kampanja najprljavija kakvu Srbija pamti, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ne deli njihovo mišljenje. Uzged komentariše kako se političari danas samo „ogovaraju i potkazuju“ govoreći kako je „neko neprincipijelan“ a „neko ružan“; kao centralno pitanje Čanak nameće ignorisanje medija za pokrajinske izbore.
Iz medija | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Od radikala gori njihovi otpadnici

BEOGRAD – Podržali smo Vladu koja je obećala “beli šengen”, završetak saradnje sa Haškim sudom i set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene. To je dobar osnov za dalju saradnju, a DS je naš dugogodišnji partner, objašnjava u intervjuu za Blic lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Iz medija | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Mrka je bio ministar Trećeg rajha

BEOGRAD - Lider LSV Nenad Čanak zaprepašćen je odlukom RRA da zabrani njegov predizborni spot u kojem pominje Slobodana Miloševića i Vojislava Koštunicu jer, kako kaže u intervjuu za Kurir, nije prekršio zakon, već je samo podsetio na to ko je odgovoran za „predaju NIS“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook