Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)



Iz medija | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Neće biti referenduma u Vojvodini

NOVI SAD - Razlika između toga šta govori bivši ministar i profesor FPN-a Dragan Veselinov i Lige socijaldemokrata Vojvodine nije u tome kako Vojvodina treba da izgleda, već je u tome što se LSV zalaže da pitanje autonomije Vojvodine bude rešeno kroz transformaciju državnog uređenja Republike Srbije, objašnjava za današnju Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Iz medija | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Lustracijom bi SPS platio račun iz devedesetih

BEOGRAD - Nakon izjava ministra Milutina Mrkonjića, koji je dao javnu podršku “pet M” (Dragoljub Milanović, Mirjana Marković, Marko Milošević, Rade Marković i Mihalj Kertes), te oslobođanja Marka Miloševića za batinjenje “otporaša”, ponovo se povela priča o lustraciji.
Iz medija | Ponedeljak, 21. 11. 2011. | Komentara: 0

Nikada nismo prestali da insistiramo na lustraciji

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži produženje zakona o lustraciji za još 10 godina. Iako nisu sigurni u to da će i njihovi koalicioni partneri podržati novi zakon kojim se daje „druga šansa“ lustraciji, lider LSV Nenad Čanak kaže u intervjuu za Politiku da zbog toga neće rušiti vladu Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook