Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)



Iz medija | Četvrtak, 17. 11. 2011. | Komentara: 0

Sprečiti SNS da ima premijera

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da se priključi pokretu Preokret. Kako za Kurir kaže zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, ključna stvar koja Ligu opredeljuje da se ipak veže za DS je trenutni odnos snaga u Srbiji.
Iz medija | Nedelja, 06. 11. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Seme zla opet buja u Srbiji

NOVI SAD - Dvadeset godina nakon najvećih antiratnih demonstracija u Vojvodini, čiji je bio organizator i učesnik, lider LSV Nenad Čanak strahuje da bi se istorija mogla ponoviti.
Iz medija | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Mađarska je stala na stranu jedne stranke

BEOGRAD - Vladajuća većina pristala je na amandman Saveza vojvođanskih Mađara, koji je podržla i Liga socijaldemokrata Vojvodine, a kojim se rebalansom budžeta za 2011. godinu Vojvodini vraća dug od osam milijardi dinara, potvrdila je u intervjuu listu Kurir Aleksandra Jerkov, porparolka i narodna poslanica LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook