Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Autonomija Vojvodine je neupitna

ZAGREB - O situaciji u Vojvodini, koju je proteklih meseci uzburkao niz incidenata, a tenzije na relaciji Novi Sad – Beograd produbljene su još sredinom prošle godine, kada je formirana nova Vlada Srbije, zagrebački nedeljnik „Novosti“ razgovarao je s Aleksandrom Martonom, poslanikom Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine i potpredsednikom Izvršnog odbora LSV.
Iz medija | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

ČOBANU: Sport i rekreacija su važniji od medalja

NOVI SAD – Marinika Čobanu, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, posetila je sa saradnicima, Srbobran, grad domaćin 11. sportske olimpijade radnika Vojvodine. Tom prilikom sekretarka se sastala se čelnim ljudima Opštine Srbobran i obišla objekte na kojima će se održati takmičenja 2015. godine.
Iz medija | Sreda, 13. 02. 2013. | Komentara: 0

O rezultatima Vučićeve borbe tek kada vidimo epilog na sudu

NOVI SAD – Ivica Dačić mora da podnese ostavku na mesto premijera jer je izgubio kredibilitet i zbog toga što ništa ne radi na poboljšanju bezbednosne situacije u Vojvodine, a aferu s kokainskom mafijom u kojoj se našao mora jasno da objasni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook