Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Četvrtak, 18. 04. 2013. | Komentara: 0

Neophodna decentralizacija u kulturi

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za kulturu i informisanje Slaviša Grujić u intervjuu nedeljniku Vreme govori o aktuelnoj kulturnoj i medijskoj sceni u Vojvodini, u svetlu novih političkih dešavanja. Kako je navedeno,, razgovor je pokušaj da se bez buke i besa govori o nečemu što ostaje kad se buka i bes stišaju.
Iz medija | Četvrtak, 18. 04. 2013. | Komentara: 0

Smatrati deklaraciju separatističkom je odmakla faza ludila

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvo-dine Nenad Čanak ubeđen je da u ovom trenutku ne postoji razlog da se smeni Vlada u pokrajini.
Iz medija | Petak, 12. 04. 2013. | Komentara: 0

Ko voli Kosovo - patriota, ko voli Vojvodinu - separatista?!

NOVI SAD - Svaki akt koji potvrđuje prava Autonomne Pokrajine Vojvodine zasnovan na Ustavnom zakonu ili koji unapređuje položaj AP Vojvodine je nešto što je prihvatljivo za Ligu socijaldemokrata Vojvodine i što ćemo mi podržati - rekao je u jučerašnjoj emisiji „Sučeljavanje“ RTV-a potpredsednik LSV i šef poslaničke grupe Lige u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook