Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 18. 02. 2017. | Komentara: 0

Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

NOVI SAD -  Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je za RTV da očekuje da će u ovoj kampanji pre svega biti upozoravanja, a onda će na red doći pitanja.

LSV

-Naime, očekujem da će kandidat A kampanju voditi tako što će nas upozoravati, ukoliko
glasamo za kandidata B onda nam neće biti dobro, a kandidat B da će nam biti još gore ako
glasamo za kandidata A ili V, pa tako do kraja.  A onda nam ostane pet godina da tražimo odgovor na pitanje, gde nam je bila pamet. Naravno, ukoliko opozicija na ove izbore izađe sa jednim kandidatom, koncepcija se potpuno menja, pa i kandidat opozicije ulazi u drugi krug i na kraju pobeđuje - kazao je Jakovljev u anketi emisije Politbiro.

(BILSV, 18.02.2017)  



Iz medija | Ponedeljak, 27. 12. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Prevremeni izbori najbolje rešenje za Crnu Goru

Interes „srpskog sveta“ je izolacionistički koncept Srbije, jer kada se ona hermetički zatvori od civilizovanog svijeta onda po njoj mogu da divljaju koliko hoće i to se preliva na region - kaže za podgoričku Pobjedu Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, i ističe da se boji da će „Otvoreni Balkan“ biti nekakva integracija nedemokratskih režima.
Iz medija | Petak, 19. 11. 2021. | Komentara: 0

Nenad Čanak: Smrt fašizmu, sloboda narodu

Naš pozdrav bio je i ostaje: Smrt fašizmu, sloboda narodu! Kaže ovo za Radiosarajevo.ba lider socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak nakon što je u četvrtak ujutro na zgradi u centru Novog Sada u kojoj je sjedište ove stranke osvanuo transparent na kojem piše „Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid“.
Iz medija | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Užasava me što ratni zločinci žive u mom Novom Sadu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za sarajevski portal Hayat.ba da, u pogledu suočavanja s prošlošću, ali I boljeg života za sve, napretka neće biti dok umesto onih, koji su na vlasti, ne dođu bolji od njih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook