Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 18. 02. 2017. | Komentara: 0

Prvo upozoravanja, pa onda pitanja

NOVI SAD -  Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je za RTV da očekuje da će u ovoj kampanji pre svega biti upozoravanja, a onda će na red doći pitanja.

LSV

-Naime, očekujem da će kandidat A kampanju voditi tako što će nas upozoravati, ukoliko
glasamo za kandidata B onda nam neće biti dobro, a kandidat B da će nam biti još gore ako
glasamo za kandidata A ili V, pa tako do kraja.  A onda nam ostane pet godina da tražimo odgovor na pitanje, gde nam je bila pamet. Naravno, ukoliko opozicija na ove izbore izađe sa jednim kandidatom, koncepcija se potpuno menja, pa i kandidat opozicije ulazi u drugi krug i na kraju pobeđuje - kazao je Jakovljev u anketi emisije Politbiro.

(BILSV, 18.02.2017)  



Iz medija | Sreda, 16. 11. 2022. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši nisu neprijatelji Srbije

Kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže u intervjuu za „Politiku” da je koalicija sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini bila greška i da im je nanela veliku štetu. Na stranačkom kongresu LSV-a 19. novembra Kostreš bi trebalo da na mestu lidera partije zameni Nenada Čanka, koji je Ligu vodio 32 godine.
Iz medija | Utorak, 15. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV trpi ogromnu štetu zbog koalicije sa SNS

Nova generacija, od koje očekujemo da posle Kongresa preuzme odgovornost za upravljanje Ligom, mora da raščisti sa idejom sedenja na dve stolice. LSV ne sme praviti kompromise gde za kompromise mesta nema, kaže za novine "Nova" generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš
Iz medija | Subota, 15. 10. 2022. | Komentara: 0

Planeta, sloboda i dostojanstvo se moraju braniti od Putina

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kazao je za N1 Sarajevo da će se Milorad Dodik, ako izgubi trku za dužnost predsednika entiteta Republika Srpska, naći pod brojnim istragama i tada će pobeći u Beograd.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook