Izbeći nepotrebnu politizaciju i prepucavanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 10. 2013. | Komentara: 0

Izbeći nepotrebnu politizaciju i prepucavanja

KOVAČICA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne državne organe da što pre i do kraja rasvetle sve detalje u vezi sa navodnim malverzacijama oko izgradnje puteva na teritoriji Opštine Kovačica – navodi se u saopštenju predsednika Opštinskog odbora LSV Kovačica Jana Litavskog.

LSVOO LSV nema nameru da menja izbornu volju građana.

U dosadašnjoj saradnji sa predsednikom Opštine Miroslavom Krišanom, OO LSV Kovačica nikada nije došao do ovakvih informacija ili zaključaka.

Ono što je, međutim, sigurno jeste da će nadležne državne institucije i sud utvrditi punu istinu i jasno predočiti šta se tačno dogodilo.

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sigurno neće štititi nikoga za koga se nesumnjivo dokaže da je počinio krivično delo, ali ni učestvovati u mogućoj politizaciji ove teme.

Takođe, sigurno je i da bi i nadležnim državnim institucijama, ali i ugledu naše opštine pomoglo ako i druge političke stranke koje participiraju u radu Skupštine Opštine Kovačica, ovu temu ne bi koristile u dnevno političke svrhe i prepucavanja, poručio je u saopštenju predsednik OO LSV Kovačica.

(BILSV, 29.10.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook