Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.

LSV

- Logično je da su agresivni i nervozni zbog te činjenice.Tako da mislim da je ovo samo prvi korak u pokušaju da se diskredituje opozicija, odnosno da se onemogući da se dogodi ono što svi očekujemo a to je da se smeni vlast u Beogradu. Pored Beograda, a da bi došlo do suštinskih promena u Srbiji, mora da se promeni i vlast u Vojvodini. Zbog toga je nama jako važno da se LSV-Vojvođani izbore za interese Vojvodine i Vojvođana, jer jedino Beograd i Vojvodina mogu da naprave zajedno promenu u Srbiji – kazao je Kostreš za list „Danas“.

(SzILSV-Vojvođani, 7.11.2023)




Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.
Izjave | Utorak, 27. 06. 2023. | Komentara: 0

Marton: Vučić svojim istupima produbljuje podele u našem društvu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je za zrenjaninsku KTV da su građani sa pravom veoma nezadovoljni  i da je to razlog zašto već nedeljama protestuju. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook