Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je za list Danas da izjava Sande Rašković Ivić, kako su “izbori za Beograd isto što i bitka za Staljingrad”, služi za motivaciju sopstvenih aktivista i birača.

LSV

- Da se na beogradskim izborima može preokrenuti odnos snaga na političkoj sceni Srbije i da ova "bitka" može da bude početak kraja vlasti SNS-a. Iskreno se nadam da ovim poređenjem ona ne vidi SNS kao naciste, a svoj blok kao staljiniste, jer bi takvo poređenje bilo poprilično nespretno i loše. Takođe, mislim da je loše praviti i atmosferu u kome su izbori u Beogradu "biti ili ne biti" za Srbiju, jer bi poraz mogao, da posle takve kampanje, da ima veoma negativne posledice po opozicioni blok u našoj zemlji - ocenio je Kostreš.

Prema njegovim rečima, beogradski izbori jesu važni i jesu šansa da dođe do dekoncentracije vlasti, ali ništa više od toga.  

(BILSV, 30.01.2018)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: LSV insistira na otvaranju kancelarije Vojvodine u Briselu još od usvajanja Statuta

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da je LSV na otvaranju kancelarije u Briselu insistirala od usvajanja Statauta AP Vojvodine.
Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook