Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 01. 2018. | Komentara: 0

Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

NOVI SAD - Komentarišući izjavu Balinta Pastora da je SNS bolji za Vojvodinu nego DS, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV u vojvođanskoj skupštini Branislav Bogaroški u izjavi za list Danas kaže da je možda bolje SVM-u od kada je SNS na vlasti, ali da je siguran da građanima Vojvodine nije.

LSV
 
- Vojvodina dobija manje od sedam odsto iz republičkog budžeta. Takođe, tema o zakonu o finansiranju Vojvodine više uopšte nije ni tema. Na tom planu se apsolutno ništa nije uradilo već dve godine. Ne razumem zato konstataciju funkcionera SVM Balinta Pastora da je bolje sa „naprednjacima“ - rekao je Bogaroški odgovarajući na pitanje u Danasovoj rubrici „Pitanje-odgovor“.
 
(BILSV, 23.01.2018)



Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Rebalans i budući budžeti bez podrške LSV

BEOGRAD – Dok se ne donese zakon o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine, što je obaveza koja je precizirana Ustavom Republike Srbije, poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće glasati ni za ovaj rebalans budžeta, niti za naredne budžete, bez obzira na to koja vlada ih bude predlagala, istakao je danas poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić.
Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Ustavni sud Srbije da zaštiti AP Vojvodinu

BEOGRAD – Ukoliko Narodna skupština usvoji Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o budžetskom sistemu, poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine podneće Ustavnom sudu Srbije žalbu i zahtev za ocenu ustavnosti i zakonitosti tog akta, istakla je danas Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Uskoro rasprava o obeštećenju Vojvodine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine povukla je danas svoju inicijativu da se na dnevnom redu tekućeg zasedanja Skupštine AP Vojvodine nađe „Informacija o potrebi obeštećenja AP Vojvodine po osnovu ulaganja građanja Vojvodine u izgradnju Naftagasa, sa predlogom zaključaka“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook