Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 01. 2018. | Komentara: 0

Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

NOVI SAD - Komentarišući izjavu Balinta Pastora da je SNS bolji za Vojvodinu nego DS, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV u vojvođanskoj skupštini Branislav Bogaroški u izjavi za list Danas kaže da je možda bolje SVM-u od kada je SNS na vlasti, ali da je siguran da građanima Vojvodine nije.

LSV
 
- Vojvodina dobija manje od sedam odsto iz republičkog budžeta. Takođe, tema o zakonu o finansiranju Vojvodine više uopšte nije ni tema. Na tom planu se apsolutno ništa nije uradilo već dve godine. Ne razumem zato konstataciju funkcionera SVM Balinta Pastora da je bolje sa „naprednjacima“ - rekao je Bogaroški odgovarajući na pitanje u Danasovoj rubrici „Pitanje-odgovor“.
 
(BILSV, 23.01.2018)



Izjave | Subota, 11. 08. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Imaćemo vruću jesen u Vojvodini

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da će odluka Ustavnog suda Srbije o uskraćivanju dela nadležnosti AP Vojvodini izazvati tenzije i “vruću jesen u Vojvodini”, ali i tinjanje nezadovoljstva u svim delovima Srbije koji, kako je naveo “ropću pod teretom centralizacije”.
Izjave | Petak, 10. 08. 2012. | Komentara: 0

Radovan Latinović obišao doktorku koju je napao pacijent

NOVI SAD - Člаn Grаdskоg vеćа zadužen zа zdrаvstvо prim. dr Rаdоvаn Lаtinоvić оbišао је u Urgеntnоm cеntru Kliničkоg cеntrа Vојvоdinа dоktоricu Dоmа zdrаvlја "Nоvi Sаd" dr Drаgаnu Тrbојеvić, kоја је јučе nаpаdnutа u blizini Dоmа zdrаvlја nа Nоvоm nаsеlјu, gdе је zаpоslеnа.
Izjave | Subota, 04. 08. 2012. | Komentara: 0

Uprava za nadzor je kvazi SDK

NOVI SAD - Obrazlažući podnete amandmane, koje je na Predlog zakona o izmenama Zakona o Narodnoj banci Srbije podnela poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine, narodni poslanik Đorđe Stojšić naveo je da bi član 3 i član 10 trebalo izbrisati iz Predloga, jer se tiču Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama čijim bi se formiranjem neke funkcije izmestile iz delokruga guvernera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook