Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 01. 2018. | Komentara: 0

Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

NOVI SAD - Komentarišući izjavu Balinta Pastora da je SNS bolji za Vojvodinu nego DS, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV u vojvođanskoj skupštini Branislav Bogaroški u izjavi za list Danas kaže da je možda bolje SVM-u od kada je SNS na vlasti, ali da je siguran da građanima Vojvodine nije.

LSV
 
- Vojvodina dobija manje od sedam odsto iz republičkog budžeta. Takođe, tema o zakonu o finansiranju Vojvodine više uopšte nije ni tema. Na tom planu se apsolutno ništa nije uradilo već dve godine. Ne razumem zato konstataciju funkcionera SVM Balinta Pastora da je bolje sa „naprednjacima“ - rekao je Bogaroški odgovarajući na pitanje u Danasovoj rubrici „Pitanje-odgovor“.
 
(BILSV, 23.01.2018)



Izjave | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

LSV amandmanom sprečila monetarnu nestabilnost

Amandman na član 18. Predloga zakona o izmenama Zakona o Narodnoj banci Srbije, koji je podnela odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine, usvojen je na današnjoj sednici Odbora za finansije Skupštine Srbije.
Izjave | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Puštanje Lasla Šaša bio jedini mogući završetak

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić pozdravio je danas odluku o pomilovanju Lasla Šaša i istakao da je to bio jedini mogući završetak.
Izjave | Četvrtak, 02. 08. 2012. | Komentara: 1

Sedam amandmana na predlog izmene zakona o NBS

NOVI SAD - Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine podneli su sedam amandmana na predlog izmene zakona o Narodnoj banci Srbije. U toku rasprave o predlogu izmena ovog zakona, oštro su se suprotstavili činjenici da se o trenutno najvažnijoj instituciji u državi donosi zakon po hitnom postupku i to početkom avgusta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook