Čanak bez konkurencije na tviteru!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 03. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak bez konkurencije na tviteru!

NOVI SAD – Tviter komunikacija sa biračkim telom odomaćila se i na srpskom političkom nebu piše portal www.glasackakutija.com, ističući da po broju „pratilaca“, trenutno ubedljivo najveće poverenje domaće tvit zajednice uživa Nenad Čanak čiji profil @XXLTulip redovno prati čak 5682 korisnika.

Nenad Canak

Lider LSV-a ozbiljniju konkurenciju predstavljaju funkcioneri DS-a, pre svih Oliver Dulić, jedan od političkih tviter „veterana“ na čije je tvitove prijavljeno 5220 korisnika, kao i Jelena Trivan sa 3841 pratiocem. Između ostalih, na tviteru je aktivna i portparolka LSV Aleksandra Jerkov sa 1502 pratioca. Tekst sa tog portala prenelo je više medija, a Nenad Čanak je za dan dobio gotovo hiljadu novih pratilaca, te ih sada ima oko 6100.
 
(BILSV, 03. 02. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 
Izjave | Subota, 25. 03. 2023. | Komentara: 0

Podrška tužiteljkama je podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da je podrška tužiteljkama koje se bore za dostojanstvo svoje profesije i nezavisnost pravosuđa podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji.
Izjave | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ruski obaveštajci, proterani iz EU, nisu dobrodošli u Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da otkriće Radija Slobodna Evropa da se u Srbiji nalaze ruske diplomate, proterane iz Evropske unije (EU) i povezane sa obaveštajnim službama pokazuje koliko je Srbija daleko od Evrope.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook