Čanak: Očekujem fer izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

NOVI SAD – Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.

LSV

- Nadam se da će izbori proteći u fer atmosferi, za razliku od kampanje. Kampanja je bila veoma teška i nadam se da će građani slobodno izneti svoju volju na biralištima. Neka onaj kome građani daju najviše poverenja, i pobedi - rekao je Čanak novinarima nakon što je glasao.

On je na glasanju bio sa sinom Milanom, za kojeg je rekao da prvi put glasa, pošto je postao punoletan. 
 (BILSV, 02.04.2017)



Izjave | Nedelja, 18. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasarnu treba prepustiti civilnom sektoru

NOVI SAD – Bivši predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović rekao je za Radio021 da je novosadska kasarna Arčibald Rajs deo kulturne baštine grada i da brigu o njoj treba prepustiti civilinom sektoru.
Izjave | Petak, 16. 11. 2012. | Komentara: 0

Nova gradska vlast uvredila Novosadjane

NOVI SAD – Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je u emisiji „Sučeljavanje“, koja je sinoć emitovana na Radio-televiziji Vojvodina, da zakonski akti definišu da AP Vojvodina ima pravo na zastavu i grb kao svoje simbole, ali da je potrebno da se tačnije definiše uređenje simbola i sankcije ukoliko se oni ne ističu.
Izjave | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Prvo rešiti goruće probleme, pa se tek onda baviti imenom

ZRENJANIN – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i bivši predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton, komentarišući inicijativu lokalnog SPO-a da Zrenjanin treba da promeni ime u Petrograd, rekao je da sadašnja vlast treba prvo da se bavi gorućim problemima, pa tek onda da razmišlja o promeni imena grada, preneo je današnji Blic.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook