Čanak: Očekujem fer izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

NOVI SAD – Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.

LSV

- Nadam se da će izbori proteći u fer atmosferi, za razliku od kampanje. Kampanja je bila veoma teška i nadam se da će građani slobodno izneti svoju volju na biralištima. Neka onaj kome građani daju najviše poverenja, i pobedi - rekao je Čanak novinarima nakon što je glasao.

On je na glasanju bio sa sinom Milanom, za kojeg je rekao da prvi put glasa, pošto je postao punoletan. 
 (BILSV, 02.04.2017)



Izjave | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Zaštititi ustavni položaj i nadležnosti AP Vojvodine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržala je danas u Skupštini AP Vojvodine amandmane na predlog Zakona o budžetu republike Srbije za 2013. godinu, koje pokrajinski parlament upućuje republičkom u cilju zaštite vojvođanskih interesa.
Izjave | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Ko menja izbornu volju građana?

BEOGRAD – Na koji način, pod kojim uslovima, zbog čega i kako dolazi do čuvenog prekomponovanja vlasti u lokalnim samoupravama i kako se dešava to da stranke koje su izgubile na izborima, postaju prve u vlasti, a one koje nisu prešle cenzus ulaze u lokalne parlamente, zapitala je danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije predsednica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Ponedeljak, 19. 11. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Republika da se jasno odredi prema AP Vojvodini

BEOGRAD – Sutrašnja sednica Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj će se raspravljati o Predlogu zakona o dopuni zakona o budžetskom sistemu, koji je još 30. oktobra 2012. godine uputila Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine, biće pokazatelj da li je današnja poseta premijera Ivice Dačića pokrajinskoj administraciji bila zamajavanje građanki i građana Vojvodine ili zaista nešto želi da promeni, ocenio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook