Čanak: Ustav iz 2006. je sramota za Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Ustav iz 2006. je sramota za Srbiju

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je Ustav Republike Srbije sramota za našu zemlju, ističući da se nada da će uskoro prestati da postoji.

LSV

- Taj Ustav iz 2006. je jedna velika sramota za ovu zemlju i nadam se da će što pre prestati da postoji. Sramota je zbog toga što je on skrpljen s koca i konopca – kazao je Čanak za N1 povodom desetogodišnjice proglašenja Ustava. 
 
Upitan da prokomentariše izbore za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Čanak je rekao da bi, da je Amerikanac, emigrirao u Meksiko.
 
- Ja bih sasvim sigurno emigrirao, i to bih otišao u Meksiko, zato što bi onda između mene i Trampa bio visoki zid - rekao je predsednik LSV.
(BILSV, 08.11. 2016)



Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Loš odnos republičkih organa prema pokrajinskim

BEOGRAD - Od 2000. godine Skupština AP Vojvodine uputila je Narodnoj skupštini Republike Srbije ukupno 39 zakonskih predloga i na desetine amandmana na različite zakone, a od tog broja usvojeno je svega pet zakona i 13 amandmana, istakla je danas potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Istina se mora otkriti

NOVI SAD - Inicijativu REKOM svakako treba podržati jer ona vodi ka pomirenju " izjavila je na tribini "Da se zna, da se ne ponovi" portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov. REKOM je inicijativa za osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava od 1991. do 2001. godine na prostoru bivše SFRJ.
Izjave | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Liga će tražiti sastanak sa ministrom Dačićem

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine će u narednih sedam dana zvanično zatražiti susret sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem da bi ga upoznali sa svojim zahtevom za formiranje vojvođanske policijske uprave, kaže za Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook