Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 1

Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i lider URS Mlađan Dinkić nekoliko dana vode pravi rat na Tviteru, i to zbog Južnog toka, piše današnji Kurir.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je za taj list rekla da je sve je počelo 2. januara, kada je Dinkić napisao na Tviteru da su poslanici URS glasali protiv gasnog aranžmana sa Rusijom, na šta je ona odgovorila da su „gasni i naftni aranžman bili u jednom paketu za koji su oni glasali, te da je laž da su u G17 bili protiv“.

– U Skupštini sam onda nabavila listing koji pokazuje da je URS glasao za sporazum. Pošto to što je napisao nije istina, tražila sam od Dinkića da se izvini građanima koje obmanjuje. Ja sam to raskrinkala – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 19. 01. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 06. 10. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Rusija preko NIS-a radi prljave i špijunske poslove

Još od dana kada su Boris Tadić i Vojislav Koštunica poklonili Naftnu industriju Srbije Rusiji, potpisivanjem energetskog sporazuma, NIS je alat Ruske Federacije i režima Vladimira Putina, kojim se Srbija ucenjuje. Očigledno je da se preko NIS rade i drugi prljavi poslovi za Rusiju, kao što je i ova špijunska afera u Rumuniji – kaže za Danas Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 06. 10. 2022. | Komentara: 0

Izjasniti se kao Vojvođanin je pitanje osnovnog ljudskog prava

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je izjašnjavanje na popisu kao Vojvođanin pitanje osnovnog ljudskog prava.
Izjave | Nedelja, 02. 10. 2022. | Komentara: 0

Hapšenje Bajatovićevih saradnika je verovatni početak obračuna sa proruskim kadrovima

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton u izjavi za list Nova ističe da je hapšenje Petka Bobara, jednog od najbližih saradnika Dušana Bajatovića i finansijera Socijalističke partije Srbije osumnjičenog za zloupotrebu poslovanja sa Srbijagasom, početak sukoba na relaciji SNS-SPS uoči formiranja Vlade Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook