Kostreš: Bojkot izbora pogrešna odluka, ali ni učešće po svaku cenu nije rešenje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 12. 2018. | Komentara: 0

Kostreš: Bojkot izbora pogrešna odluka, ali ni učešće po svaku cenu nije rešenje

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Danas da je bojkot izbora, što, kako pišu mediji, najavljuje opozicija, pogrešna odluka sama po sebi, ali da i učešće po svaku cenu nije rešenje. Odgovarajući na pitanje da li će LSV učestvovati na narednim izborima s obzirom na okolnosti u kojima se oni odvijaju, Kostreš je rekao da će Liga donositi odluke u zavisnosti od procene situacije kada izbori budu raspisani. 

LSV

- Mi smo, naravno, spremni da podržimo sve zahteve za fer i poštene izbore. Mislim da nas čekaju veoma napeti razgovori oko izbornih uslova. Oni moraju biti konsenzualno dogovoreni i sprovedeni. Sve je vrlo upitno od izbornog sistema koji je Šešeljeva konstrukcija, čija je ideja da se zatru regionalne različitosti u Srbiji i zamaskira činjenica da je Kosovo izvan sistema, stanja u medijima, finansiranja stranaka, nasilja u javnom životu i politici... - zaključuje Kostreš.

(SZILSV, 18.12.2018)



Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Najvažnije dogovoriti principe

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine u svakodnevnom je konktaktu sa predstavnicima Demokratske stranke u Novom Sadu, ali još nije dobila zvaničan poziv za pregovore o formiranju pokrajinske vlasti, rekao je danas Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook