Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

NOVI SAD – Odgovarajući na pitanje „Danasa“ o tome što predsednik države kaže da ne ide u prodavnicu redovno ali da zna cene gotovo svega, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je rekao da ga više interesuje da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova.

LSV

– Od toga šta Vučić zna, a šta ne zna najviše me interesuje da li je svestan posledica koje građanke i građane Srbije čekaju ako ne skupi hrabrosti da reši problem Kosova. Zamrznuti konflikt je put u katastrofu! Jedino mir i usklađivanje sa politikom EU omogućuju perspektivu za Srbiju i ceo region – zaključuje Kostreš.

(SzILSV, 13.02.2023)



Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook