Kostreš: Moramo da se borimo jače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 22. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Moramo da se borimo jače

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske srbije Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS. 

LSV

- LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati - rekao je Kostreš na konferenciji za medije u izbornom štabu UDS-a. 

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

- Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače - rekao je on.

Kostreš je u izjavi za portal Nova.rs istakao da je LSV izašla sa programom zbog kojeg je i osnovana.

- Pokušali smo da se predstavimo politikom bez sukoba i timskim radom za različite vrednosti – naveo je on i dodao da „glasači nisu odgovorili na način na koji smo mi očekivali“. 

- Moraćemo još mnogo vremena, energije i truda da uložimo. Čeka nas još mnogo posla - istakao je Kostreš. 

(SzILSV, 22.06.2020)



Izjave | Utorak, 21. 02. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Pravo na pijaću vodu zaštititi Ustavom

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava predlog struke da se pravo na pijaću vodu zaštiti Ustavom, kaže za portal N1 član Predsedništva LSV Zdenko Kolar, navodeći primer Slovenije koja je još 2016, kao prva evropska zemlja, pravo na pijaću vodu uvela u Ustav.
Izjave | Subota, 18. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Proterati ruskog ambasadora, Rusija je iza desničarskih protesta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je premijerku Anu Brnabić da iz Srbije protera ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka, ukoliko se dokaže da Rusija stoji iza desničarskih protesta.
Izjave | Četvrtak, 16. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Poruka Sretenja je sloboda, sve suprotno od onog kako je vlast tumači

"Poruka Sretenja, kao dvostrukog praznika - ustanka i ustavnosti, je potpuno drugačija od one kakvom je sadašnja vlast tumači. Prava poruka je emancipacija, oslobođenje, sloboda, i to ne samo ka spolja, nego i unutrašnja, od lične vlasti i autoritarizma", izjavio je istoričar Milivoj Bešlin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook