Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina je deo Srbije, nacionalističke ideje treba sankcionisati

Komentarišući šal Viktora Orbana, na kojem je prikazana velika Mađarska koja obuhvata teritorije Hrvatske, Slovačke, Rumunije, Ukrajine i Vojvodine, ali i druge slične incidente mađarskog premijera, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je Vojvodina deo Srbije, a da se nacionalističke ideje moraju sankcionisati.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: Država treba da zabrani koncert Baje Malog Knindže

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da Mirko Pajčin, poznat pod pseudonimom Baja Mali Knindža, predstavlja jedan od simbola propadanja društva.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook