Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 04. 01. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Prvo garancije da se DS više neće raspadati

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je LSV spremna da potpiše inicijativu Demokratske stranke o dogovoru evropski orijentisanih opozicionih stranaka o predizbornoj saradnji, koji bi podrazumevao i obavezu da nakon izbora ne ulaze u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. 

LSV

Kostreš je za agenciju Beta rekao da Liga ni danas ne sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, inače, u suprotnom, Bojan Pajtić danas ne bi bio premijer Vojvodine. On je kazao i da bi u LSV voleli da Pajtić prvo potpiše garanciju da se DS više neće raspadati.

- Bojim se da je ovaj Pajtićev potez više vezan za marketing, nego za iskreno okupljanje opozicije. Jer da je njegova  namera ozbiljna seo bi prvo i razgovarao sa Borisom Tadićem, Čedomirom Jovanovićem i Borislavom Stefanovićem, koji su do juče bili njegove partijske kolege, pa bi onda kroz medije nudio savez - naveo je Kostreš.

On je ocenio da će, ovako, i ova inicijativa proći kao i nedavni mitinzi po Srbiji, odnosno neslavno.
 (BILSV, 04.01.2016)



Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook