Kostreš: Utvrditi kome je državno obezbeđenje neophodno

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 07. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Utvrditi kome je državno obezbeđenje neophodno

BEOGRAD – List Informer piše da je MUP za obezbeđenje sadašnjih i bivših funkcionera tokom tri meseca letnjih odmora ove i prošle godine izdvojio čak 103.000 evra ili više od 11 miliona dinara.

LSV

Zamenik predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne skupštine Republike Srbije Bojan Kostreš izjavio je za taj list da je potrebno utvrditi da li je svima koji imaju državno obezbeđenje, ono i neophodno.
– To je posao koji mora stalno da se radi kako se ne bi dešavalo da neko ima telohranitelje iako nema za tim potrebe i tako stvara dodatne i nepotrebne troškove. Posle revizije, trebalo bi tačno utvrditi ko je zaista ugrožen i kome je potrebna zaštita. Te ljude država mora da zaštiti bez obzira koliko iznose troškovi jer, osim o budžetu, mora se voditi računa i o ljudskim životima – ističe Kostreš.

(BILSV, 09. 07. 2014)



Izjave | Utorak, 07. 03. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Zapad je rešen da u svom dvorištu reši sve konflikte, Rusija dugo neće biti akter u međunarodnim odnosima

Istoričar dr Milivoj Bešlin, jedan od potpisnika apela za prihvatanje evro-američkog sporazuma o Kosovu, istakao je da nije siguran da je taj sporazum istorijska šansa koja se nalazi pred Srbijom, ali da je svakako reč o veoma važnom procesu koji se dešava.
Izjave | Subota, 04. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Položaj Vojvodine govori o nivou demokratičnosti u Srbiji

Položaj Vojvodine govori o nivou demokratičnosti u Srbiji i to je upravo i glavni problem zašto 2023. nije usvojen Zakon o finansiranju Vojvodine koji je, po Ustavu, morao biti usvojen do kraja 2008. godine, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 03. 03. 2023. | Komentara: 0

Evropski sporazum za Kosovo se ne može odbiti

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da evropskim sporazumom Kosova i Srbije niko nije pobedio. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook