Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zakazao je sednicu Predsedništva i Glavnog odbora za danas, a generalni sekretar LSV Bojan Kostreš izjavio je da očekuje donošenje odluke o izlasku na izbore.

LSV

- Očekujem da če Glavni odbor doneti odluku o izlasku na izbore kao i daljim potezima koje Liga socijaldemokrata Vojvodine treba da povuče. Nama je istinski bitno da se formira Evropski blok i mi ćemo se i potruditi da takva evropska lista bude predstavnik svih onih koji se zalažu za evropsku, demokratsku, modernu Srbiju. Mi ne krijemo da je Vojvođanski front nama uvek bio prioritet i tako će i ostati - ističe Bojan Kostreš za „Danas“. 

Dodaje da se nada da će sednica glavnog odbora LSV biti inicijalna kapisla koje će ubrzati razgovore oko formiranja predizborne koalicije.

- Važno je da imamo jedinstvenu listu koja će izaći na izbore i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića. Listu koja će se bezrezervno boriti za interese građanske Srbije i biti alternativa nacionalističkom i centralističkom režimu i nacionalističkom i centralističkoj samoproglašenoj pravoj opoziciji - zaključuje Kostreš.
(SzILSV, 27.02.2020)




Izjave | Utorak, 07. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ulazak u EU značio bi bolji i kvalitetniji život građana

Prihvatanje francusko-nemačkog plana o Kosovu za građane i građanke Srbije značilo bi bolji i kvalitetniji život i evropske integracije, izjavio je za zrenjaninsku KTV predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Subota, 04. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani Srbije imaju pravo na evropsku budućnost i bolji život

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se nada da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati evropski predlog za Kosovo jer je to, kako je rekao, podrška normalnom životu. U suprotnom bi, prema njegovim rečima, bio sprečen ekonomski napredak.
Izjave | Petak, 03. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Evropski sporazum za Kosovo je sporazum za mir

Istoričar dr Milivoj Bešlin smatra da događanja na sednici Skupštine Srbije potvrđuju da „živimo neprekidno u jednom rijaliti šou programu neprekidno“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook