Kostreš: Vlast momentalno da uskladi našu spoljnu politiku sa EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 19. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vlast momentalno da uskladi našu spoljnu politiku sa EU

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše demonstrativno napuštanje ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka kongresa SPS-a, Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenjuje da poziv ambasadora Rusije i Kine na kongres na kome je bio i predsednik republike jasno govori u kom pravcu razmišlja naša vlast. Bocan-Harčenko napustio je kongres Socijalističke partije Srbije kada je grčki političar i bivši premijer Grčke Aleksis Cipras u video obraćanju socijalistima osuo paljbu po ruskoj agresiji na Ukrajinu.

LSV

- To što je ruski ambasador napustio skup, po meni znači da socijalisti nisu bili dovoljno snishodljivi prema zločinačkom putinovskom režimu, ali bojim se da će te nesuglasice vrlo brzo „upeglati“ i vratiti se na staro. Vlast u Srbiji na čelu sa Aleksandrom Vučićem mora momentalno da uskladi spoljnu politiku naše zemlje sa spoljnom politikom EU. To je jedini potez koji bi pokazao odgovornost i želju da urade nešto korisno za Srbiju i njene građanke i građane – kazao je Kostreš za Danas. 
(SzILSV, 19.12.2022)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook