Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je sada vreme da pokažemo solidarnost i da zajedno treba da se borimo protiv pandemije koronavirusa. On je za „Politiku“ rekao da je LSV, kao i za vreme bombardovanja kada je Nenad Čanak pozvao sve vojno sposobne ligaše da se dobrovoljno prijave u vojsku, i sada pozvala mlade članove stranke da se priključe kriznim štabovima kao volonteri.

LSV 

- U selu u kom ja živim, Tomaševcu, veliki broj naših ljudi učestvuje u radu mesnog kriznog štaba. Sad je vreme da pokažemo solidarnost i spremnost da se zajedno borimo protiv problema koji nas je snašao - kaže Kostreš.

(SzILSV, 21.03.2020)




Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kostreš: Promena Ustava realna 2012. godine

NOVI SAD - Povodom četvorogodišnjice referenduma za usvajanje Ustava Srbije, održanog 28. i 29. oktobra 2006. godine, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, juče je u izjavama za TV Pink i Radio televiziju Vojvodine upozorio da pitanje koje je danas veoma aktuelno, pitanje regionalizacije i decentralizacije Srbije nije moguće urediti na valjan način po ovom Ustavu, pošto nisu jasno definisana prava i mogućnosti regiona.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook