LSV će dobiti novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.

LSV

- Odlučio sam da se ne kandidujem za predsednika stranke, što znači da jednostavno mislim da je vreme da LSV kroz taj moj simbolični akt dobije novo rukovodstvo i da zauzme jedan kurs koji će biti prikladniji vremenima u kojima živimo – kazao je Čanak.

On je u izjavi za Euronews televiziju rekao da je predsednik stranke postao kad je imao 31 godinu, a da sad ima 63.

- Duže sam predsednik stranke nego što sam bio živ kad sam to postao. Ja sam u četvrtoj državi na čelu LSV – SFRJ, SRJ, SCG, Srbija. Zar stvarno mislite da kroz sve te stvari, kroz šest ratova, posle 32 godine čovek može da istom energijom to radi? Jednostano, sve u svoje vreme – izričit je Nenad Čanak.

(SzILSV, 24.09.2022)




Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Prihvatiti francusko-nemački predlog, EU nema alternativu

Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže za prihvatanje evropskog predloga o Kosovu, jer smatra da ulazak Srbije u Evropsku uniju nema alternativu, izjavio je predsednik LSV Bojan Kostreš i poručio da "između racija i emocija, moramo da izaberemo racio".
Izjave | Sreda, 25. 01. 2023. | Komentara: 0

SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je Aleksandar Vučić autoritaran političar koji ne dopušta da bilo ko i bilo šta, pored njega, bude u centru pažnje.
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2023. | Komentara: 0

Marton : Vučić poslao sina u RS jer nema hrabrosti da kaže svoj stav

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao sina Danila na obeležavanje protivustavnog Dana Republike Srpske u Bosni i Hercegovini jer nema hrabrosti da jasno kaže svoj stav.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook