LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 21. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla je dogovor sa Srpskom naprednom strankom o učešću u koaliciji u Novom Sadu, izjavio je potpredsednik LSV Robert Kolar, neposredno pre početka današnje sednice Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Kolar je rekao da će LSV nastaviti da snosi odgovornost za Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, kao i za sektor za saobraćaj u Gradskom veću, ali da „Tržnicom“ više neće upravljati Ligin kadar.

On je u izjavi medijima nabrojao i nekoliko komunalnih projekata koji su u prethodnom mandatu realizovani, te najavio da su takvi projekti LSV i dalje prioritet i motiv da ostanu da učestvuju u gradskoj vlasti sa SNS.
 
- Ono što je bitno to je da se oko političkih stvari o kojima se ne slažemo, poput statusa Vojvodine i državnog pravca, ne odlučuje u lokalnom parlamentu. Ono oko čega smo uspevali i uspeli i ovog puta vrlo konkretno i korektno da se dogovorimo, je na nivou samog grada, njegove infrastruktue, njegovog komunalnog sistema - istakao je Robert Kolar. 

(SzILSV, 21.09.2020)




Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 
Izjave | Subota, 25. 03. 2023. | Komentara: 0

Podrška tužiteljkama je podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da je podrška tužiteljkama koje se bore za dostojanstvo svoje profesije i nezavisnost pravosuđa podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji.
Izjave | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ruski obaveštajci, proterani iz EU, nisu dobrodošli u Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da otkriće Radija Slobodna Evropa da se u Srbiji nalaze ruske diplomate, proterane iz Evropske unije (EU) i povezane sa obaveštajnim službama pokazuje koliko je Srbija daleko od Evrope.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook