LSV ima stabilnu poslaničku grupu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 11. 2014. | Komentara: 0

LSV ima stabilnu poslaničku grupu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ima stabilnu poslaničku grupu i ne pronalazi se u optužbama o trgovini poslanika. Potpredsednik LSV Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da manir prekomponovanja vlasti, koji nisu izmilsili naprednjaci ali ga sprovode već nekoliko godina, svakako unosi turbulencije u politički život.

LSV
 
- Malo me začuđuje to optuživanje od strane onih koji su primili toliki broj poslanika drugih stranaka u svoje poslaničke grupe, pravdajući to i ovakvim i onakvim razlozim,a a realno, pretpostavljam da su se mogli služiti metodama za koje optužuju druge – istakao je on.
 
Bogaroški ističe i da je juče u Skupštini AP Vojvodine bila već treća situacija u kojoj koalicioni partneri različito glasaju i s tim u vezi smatra da treba raščisti da li se Savezu vojvođanskih Mađara ne sviđaju odluke koje predlaže Pokrajinska vlada ili samo predlagači.
 
(BILSV, 04.11.2014)




Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: Država treba da zabrani koncert Baje Malog Knindže

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da Mirko Pajčin, poznat pod pseudonimom Baja Mali Knindža, predstavlja jedan od simbola propadanja društva.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook