LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 

LSV

Mrnuštik kaže da bi udruživanje opozicije bio ispravan potez, ali da se ligaši spremaju i za samostalni izlazak.

– Što se tiče koalicija, videćemo šta će biti kada izbori budu raspisani. Samostalnim izlaskom možemo da postignemo rezultat koji bismo smatrali zadovoljavajućim za ovu fazu oporavka stranke, a to je da budemo iznad cenzusa. Na taj način bismo mogli da doprinesemo promeni aktuelne vlasti u gradu. Takođe, razmišljamo i o kandidatu za gradonačelnika, videćemo da li će to biti neko iz stranke ili ćemo kandidovati osobu izvan stranke, a u čiji pozitivan učinak verujemo. Ponavljam, potpuno smo otvoreni za razgovore sa drugim političkim akterima u gradu o udruživanju u jednu ili dve kolone kako bismo promenili naprednjačku vlasti – dodaje Mrnuštik.


(SzILSV-Vojvođаni, 16.4.2024)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook