Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 30. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

ZRENJANIN – Aleksandra Vučića za neprikosnovenog vladara nije postavio Sem Fabrici, već, između ostalog, i bojkot izbora, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton za list Danas. Tako je prokomentarisao pitanje Borka Stefanovića upućeno Semu Fabriciju zašto EU podržava autokratu Vučića.

LSV

- Nije mi jasno da li SSP želi da netaktičnim odnosom sa evropskim diplomatama sebi učvrsti pozicije prema ruskim interesima ili da ovako bahatom komunikacijom pokaže da ih ne interesuje šta Evropljani misle. Vučića nije Sem Fabrici postavio u poziciju neprikosnovenog vladara u Srbiji, već, između ostalog, i bojkot izbora. Gospodin Stefanović ima iskustva u diplomatiji, pa ne verujem da je ovo gaf, a za njegove stvarne namere morate njega pitati – istakao je Marton.

(SzILSV, 30.07.2020)




Izjave | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Promenom Ustava maksimizirati nadležnosti Vojvodine

NOVI SAD – Najveći dobitak za Vojvodinu donošenjem Statuta APV jeste sama činjenica da je sada nesporno da Vojvodina treba da ima autonomiju i ona treba da bude definisana Statutom, istakao je zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u emisiji Politbiro na RTV.
Izjave | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kampanja će biti poprilično žestoka

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da očekuje da će predstojeća predizborna kampanja biti “poprilično žestoka”, a da od svesti onih koji budu učestvovali u kampanji zavisi da li će biti i “prljava”.
Izjave | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Ne dozvoliti političku nestabilnost

NOVI SAD - Ukoliko bi Ustavni sud političkom, a ne pravnom odlukom proglasio neustavnost Statuta Vojvodine i Zakona o nadležnostima pokrajine, to bi izazvalo veliku političku nestabilnost u državi - izjavio je za Večernje novosti zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook