Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 30. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

ZRENJANIN – Aleksandra Vučića za neprikosnovenog vladara nije postavio Sem Fabrici, već, između ostalog, i bojkot izbora, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton za list Danas. Tako je prokomentarisao pitanje Borka Stefanovića upućeno Semu Fabriciju zašto EU podržava autokratu Vučića.

LSV

- Nije mi jasno da li SSP želi da netaktičnim odnosom sa evropskim diplomatama sebi učvrsti pozicije prema ruskim interesima ili da ovako bahatom komunikacijom pokaže da ih ne interesuje šta Evropljani misle. Vučića nije Sem Fabrici postavio u poziciju neprikosnovenog vladara u Srbiji, već, između ostalog, i bojkot izbora. Gospodin Stefanović ima iskustva u diplomatiji, pa ne verujem da je ovo gaf, a za njegove stvarne namere morate njega pitati – istakao je Marton.

(SzILSV, 30.07.2020)




Izjave | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Čavoški, Marković i Lončar nezavisni eksperti?!

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da sumnja da će sutrašnja rasprava u Ustavnom sudu Srbije o oceni ustavnosti Zakona o utvrdjivanju nadležnosti Vojvodine biti nezavisna, a odluka suda merodavna i u skladu sa Ustavom Srbije, s obzirom na to ko je pozvan na raspravu.
Izjave | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Na Balkanu granice ne treba menjati, nego ukidati

NOVI SAD - Važno je setiti se dana kada je pre dvadeset godina JNA ušla u Vukovar, zato što taj dan simboliše, verovatno, jedan od najsramnijih perioda na ovim prostorima ikada - rekao je gostujući u sinoćnjoj emisiji Oko na Radio-televiziji Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 1

Sve što je Liga govorila se dokazalo kao istina

BEOGRAD - Lider LSV Nenad Čanak u intervjuu agenciji Tanjug nije želeo da podrobnije govori o koalicijama i rezultatima na predstojećoj izbornoj utakmici, ukazujući da o tome odlučuje Glavni odbor stranke. On je samo, kako je naglasio, preliminarno rekao da je većinski stav da LSV, za sada, ide samostalno na lokalne i pokrajinske izbore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook