Marton: Žalosno što se i na izborima za mesne zajednice pominje ime predsednika države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 05. 08. 2021. | Komentara: 0

Marton: Žalosno što se i na izborima za mesne zajednice pominje ime predsednika države

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je žalosno što smo došli u poziciju da se čak i na izborima za savete mesnih zajednica pominje ime predsednika države. Proteklih dana mediji su pisali da su stanovnicima Banatske Topole, kraj Kikinde, deljene kutije žele bomobna sa inicijalima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sa znakom Srpske napredne stranke.

LSV

- Ne znam da igde u svetu to postoji. Ne pratim izbore za savete mesnih zajednica u Belorusiji, teško ih je pratiti, ali je moguće da to tamo postoji. Ovo pokazuje da je nivo političke kulture u Srbiji mizeran. Onaj koji misli da se glas može dobiti bombonom, keksom ili tako nečim zaista potcenjuje građanina ove države i pokušava da ga prikaže bukvalno kao roba. Sve to je zabrinjavajuće. Šta nas čeka sutra - imaćemo izbore za savete stanara na kojima će se deliti suncokret sa likom predsednika države.Tragično - rekao je Marton za rubriku „Pitanje / odgovor“ dnevnog lista „Danas“.

(SzILSV, 05.08.2021)



Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 
Izjave | Subota, 25. 03. 2023. | Komentara: 0

Podrška tužiteljkama je podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da je podrška tužiteljkama koje se bore za dostojanstvo svoje profesije i nezavisnost pravosuđa podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji.
Izjave | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ruski obaveštajci, proterani iz EU, nisu dobrodošli u Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da otkriće Radija Slobodna Evropa da se u Srbiji nalaze ruske diplomate, proterane iz Evropske unije (EU) i povezane sa obaveštajnim službama pokazuje koliko je Srbija daleko od Evrope.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook