Marton: Žalosno što se i na izborima za mesne zajednice pominje ime predsednika države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 05. 08. 2021. | Komentara: 0

Marton: Žalosno što se i na izborima za mesne zajednice pominje ime predsednika države

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je žalosno što smo došli u poziciju da se čak i na izborima za savete mesnih zajednica pominje ime predsednika države. Proteklih dana mediji su pisali da su stanovnicima Banatske Topole, kraj Kikinde, deljene kutije žele bomobna sa inicijalima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sa znakom Srpske napredne stranke.

LSV

- Ne znam da igde u svetu to postoji. Ne pratim izbore za savete mesnih zajednica u Belorusiji, teško ih je pratiti, ali je moguće da to tamo postoji. Ovo pokazuje da je nivo političke kulture u Srbiji mizeran. Onaj koji misli da se glas može dobiti bombonom, keksom ili tako nečim zaista potcenjuje građanina ove države i pokušava da ga prikaže bukvalno kao roba. Sve to je zabrinjavajuće. Šta nas čeka sutra - imaćemo izbore za savete stanara na kojima će se deliti suncokret sa likom predsednika države.Tragično - rekao je Marton za rubriku „Pitanje / odgovor“ dnevnog lista „Danas“.

(SzILSV, 05.08.2021)



Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 
Izjave | Subota, 11. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti jedan od faktora promene vlasti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od razloga što još nisu raspisani pokrajinski izbori to što naprednjaci nisu sigurni u pobedu u Vojvodini.
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook