Nije parada pravljena za Putina nego zbog pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 22. 10. 2014. | Komentara: 0

Nije parada pravljena za Putina nego zbog pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i zamenik šefa poslaničke grupe LSV u Sklupštini Srbije Bojan Kostreš izjavio je danas da nije aplaudirao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, jer mu je njegova administracija bez obrazloženja zabranila ulazak u Rusiju.

LSV

- Ne mogu da aplaudiram predsedniku države koja mi je zabranila ulazak, a nije objasnila koji sam to zakon prekršio - rekao je Kostreš novinarima, komentarišući navode pojedinih medija da je bio jedan od nekoliko poslanika koji nisu aplaudirali Putinu prilikom njegovog učešća i govora na vojnoj paradi u Beogradu.

Upitan zbog čega je bio na vojnoj paradi, Kostreš je odgovorio da je tamo bio zbog pobede nad fašizmom.

- Nije parada pravljena za Putina, nego zbog 70 godina od oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom. Ja sam bio tamo jer se slavila pobeda učesnika NOB-a i Crvene armije nad fašistima, da bih se poklonio senima heroja koji su život dali da bi ljudi danas živeli slobodno -kazao je Kostreš.

(BILSV, 22.10.2014)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook