Nikolić je kompromitovao Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Nikolić je kompromitovao Srbiju

BEOGRAD – Tomislav Nikolić je, za ovo kratko vreme otkako se nalazi na funkciji šefa države, jedino uspeo da kompromituje Srbiju u međunarodnoj zajednici, dok druge rezultate nije postigao, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Komentarišući prvih sedam dana predsednikovanja Tomislava Nikolića, Jerkova je za list Danas ukazala da je on svojim dosadašnjim delovanjem učinio da Srbija izgleda nestabilno i nema kontinuitet evropskih integracija.
– On je doveo u pitanje sve ono što je s mukom urađeno u međunarodnim odnosima – istakla je Jerkova dodajući da je Nikolić doveo u pitanje čak i dolazak najavljenih investicija.

(BILSV, 09. 06. 2012.)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kostreš: Promena Ustava realna 2012. godine

NOVI SAD - Povodom četvorogodišnjice referenduma za usvajanje Ustava Srbije, održanog 28. i 29. oktobra 2006. godine, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, juče je u izjavama za TV Pink i Radio televiziju Vojvodine upozorio da pitanje koje je danas veoma aktuelno, pitanje regionalizacije i decentralizacije Srbije nije moguće urediti na valjan način po ovom Ustavu, pošto nisu jasno definisana prava i mogućnosti regiona.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook