Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti. On je istakao i da je gradska organizacija Lige u Novom Sadu, između ostalog, raspuštena je i zbog izjava koje odstupaju od zvaničnih stavova i stranke i povereništva Gradskog odbora, a kakva je bila i poslednja izjava Aleksandra Kravića. 

LSV

- Odbornici LSV nisu bili prisutni na već nekoliko sednica Skupštine grada Novog Sada. To je jasan dokaz da dolazi do preispitivanja našeg stava o toj koaliciji u Gradu Novom Sadu i činjenica da će narednih meseci doneti odluku o tome da li mi ostajemo ili napuštamo koaliciju. Za desetak dana će delegati XIII kongresa LSV izabrati novo rukovodstvo stranke, a u martu slede izbori za organe opštinskih i gradskih odbora, pa i novosadskog – kazao je Marton za televiziju Nova S.




Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Sreda, 23. 03. 2011. | Komentara: 0

Nismo spremni za povlačenje bilo koga od naših predstavnika iz Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je zadovoljna radom naša dva člana vojvođanske vlade i mi nismo spremni da predložimo povlačenje bilo koga od njih dvojice - izjavio je danas za Jutarnji dnevnik Radio televizije Srbije zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook