Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti. On je istakao i da je gradska organizacija Lige u Novom Sadu, između ostalog, raspuštena je i zbog izjava koje odstupaju od zvaničnih stavova i stranke i povereništva Gradskog odbora, a kakva je bila i poslednja izjava Aleksandra Kravića. 

LSV

- Odbornici LSV nisu bili prisutni na već nekoliko sednica Skupštine grada Novog Sada. To je jasan dokaz da dolazi do preispitivanja našeg stava o toj koaliciji u Gradu Novom Sadu i činjenica da će narednih meseci doneti odluku o tome da li mi ostajemo ili napuštamo koaliciju. Za desetak dana će delegati XIII kongresa LSV izabrati novo rukovodstvo stranke, a u martu slede izbori za organe opštinskih i gradskih odbora, pa i novosadskog – kazao je Marton za televiziju Nova S.




Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
Izjave | Petak, 11. 03. 2011. | Komentara: 0

Borba za imovinu i prihode AP Vojvodine, kao i regionalizaciju Srbije

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je nekoliko amandmana na Zakon o ministarstvima sa ciljem da se što je moguće više popravi položaj AP Vojvodine, kao i da pozitivno utiče na procese poput regionalizacije zemlje, navedeno je danas tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook