Poslanici obavezni prema Vojvođanima da prisustvuju sednicama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Poslanici obavezni prema Vojvođanima da prisustvuju sednicama

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev kritikovao je danas odluku da se ni ne pokuša zakazivanje sednice pokrajinskog parlamenta povodom problema u vezi sa izdavanjem državne zemlje u zakup. On je kritikovao i navode o podređivanju ovako važnih pitanja kampanji.


- Ovo nije stvar kampanje, ovo nije stvar takmičenja stranaka u tome ko više voli poljoprivredu, već stvar od sudbinskog značaja za Vojvodinu. Vojvođani imaju svoje neposredno izabrane predstavnike koji su u mandatu do trenutka dok se ne konstituiše nova sednica i njihova je obaveza da skupštinskim sednicama prisustvuju, a naročito im je obaveza kad su ovako važne teme u pitanju – kazao je Jakovljev za N1.

(BILSV, 05.04.2016)




Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.
Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook