Postoje crvene linije koje LSV neće preći

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Postoje crvene linije koje LSV neće preći

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je juče, komentarišući najavu SVM da ne daju kvorum za glasanje o Zakonu o železnici, da Liga za razliku od SVM-a, nema ni ambiciju ni mogućnost da formira većinu sa naprednjacima, što su ranije nagoveštavali Pastor i Nikolić.

Bojan Kostreš

"Koliko god mi smatrali da je značajno da se železnice vrate Vojvodini, za nas je još značajnije da se ne sruši vlada mesec dana pred dobijanje statusa kandidata. Mi imamo dosta negativno iskustvo iz perioda rušenja vlade Zorana Živkovića posle čega je Koštunica bio premijer u dva mandata i ne želimo da se takva situacija ponovi. To ne znači da ćemo odustati od naših ciljeva, ali postoje crvene linije koje LSV neće preći, a jedna od njih je i davanje kvoruma. Nećemo da ucenjujemo većinu i da rušimo vladu, ako se naši amandmani ne usvajaju, a igre kao što su "nećemo dati kvorum sada, ali ćemo ga dati sat vremena kasnije" krajnje su neozbiljne " kazao je Kostreš, a prenosi današnja Politika.

(BILSV, 13. 09. 2011.)



Izjave | Sreda, 06. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je poruka Aleksandra Vučića posetom kol-centru SNS poruka jasna.

Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook